Analyytikko: Viimeaikainen Bitcoin-pudotus ei ole niin huono asia

Kuten me kaikki tiedämme tähän mennessä, bitcoin ei ole suurimmassa tilassaan. Valuutta jatkuu syvemmälle unohduksiin, nyt kaupankäynnin arvo oli noin 9 900 dollaria kirjoitushetkellä huolimatta siitä, että se ylitti yli 12 000 dollarin viivan yli viikko sitten.

Bitcoin on menossa pimeään paikkaan

Kuitenkin useiden lähteiden mukaan oli punaiset liput esiintyy ympäri salauksen tila näinä viime viikkoina, ja Bitcoin on jo pitkään ollut vaarassa menossa kohti erittäin alhainen kantaa taloudellisen tikkaita. Mukaan Weekly Jab uutiskirje :

Kvantitatiivinen riski-indikaattori, joka tunnetaan hintojen kääntymisestä, saavutti yliostetut tasot 21. elokuuta, mikä viittaa varovaisuuteen noususuuntauksesta huolimatta.

Lisäksi asiat ovat olleet suhteellisen epävarmat bitcoin-futuurien kanssa myöhään, ja Bitcoin Profit kaltaiset yritykset “ylpeilevät” avointa noin 800 miljoonan bitcoin-korkoa. Tämä oli samalla tasolla kuin noin kaksi viikkoa sitten – toinen jakso, jolloin bitcoin näki hintansa laskevan.

Vaikuttaa siltä, ​​että koko alueella on paljon myyntitoimintaa myöhään. On todennäköistä, että bitcoin, saavuttaessaan 12 000 dollaria, inspiroi monia ihmisiä myymään tavaroidensa tai ainakin osan niistä, mikä saattoi saada äkillisen pudotuksen 9000 dollarin vaihteluväliin.

Tämä on ollut vakava ongelma, joka kiemurtelee koko salausalueella vuosia. Kun bitcoin nousee, sinun on odotettava ja annettava sen nousta vielä enemmän. Et myy hetkeä, jolloin ansaitset muutaman dollarin. Tämä ei ole tapa sijoittaa, ja se vaarantaa koko digitaalisen tilan.

Crypto Quantin analyytikko selitti haastattelussa:

Kaivostyöläiset siirtivät epätavallisen suuria määriä BTC: tä eilisen jälkeen … ottivat bitcoinia kaivoslompakkoistaan ​​ja lähettivät sen vaihtoon.

Vaikka bitcoinia ympäröivät olosuhteet näyttävät kirjoituksen aikaan melko synkiltä, ​​kaikki eivät usko, että tämä on merkki tulevista negatiivisista asioista. Jotkut jopa väittävät, että hinnanlasku on välttämätöntä, jotta bitcoin pysyisi vahvana tulevina kuukausina.

Ehkä tämä ei ole niin kauhea asia

Rekt Capitalin tuntematon analyytikko ilmoitti äskettäin:

Bitcoin vahvisti makron sonnimarkkinat heti, kun se rikkoi viikoittaisen trendilinjansa. Se sanoi kuitenkin, että hintamuutokset härkämarkkinoilla ovat luonnollinen osa terveellistä kasvusykliä ja ovat välttämättömiä hinnan saavuttamiseksi myöhemmin korkeammalle tasolle … Bitcoin voisi palata takaisin jopa 8500 dollaria pitäen samalla makron nouseva vauhti. Tämän tason uudelleenkäynti merkitsisi ‘uudelleentestausyritystä’, jossa aiempi myyntipuolen paine muuttuu uudeksi ostopuolen kiinnostuksen tasoksi … Toinen tapa ajatella tätä paluuta on bitcoinin puolittumisen linssi . Jokaisen puolittamisen jälkeen hinta konsolidoituu ” uudelleen kasautumisalueelle ” ennen kuin se irtoaa kyseisestä vaihteluvälistä ylöspäin, mutta palaa myöhemmin takaisin alueen yläosaan uudelleentestausyritystä varten.

Scroll to Top