Bitcoin System jämfört med andra Bitcoin-börser

Du vet redan att Bitcoin System, precis som Coinbase, tillåter användare att köpa Bitcoin med USD och EUR. Dessutom har Bitcoin System många fler handelspar än Coinbase, som endast stöder Litecoin, Ethereum och Bitcoin. Låt oss jämföra detta med andra populära Bitcoin-börser som Poloniex och Bittrex. Dessa börser har hundratals handelspar. Om du inte kan hitta myntet du vill ha på en av dessa finns det sannolikt på Binance, eller en decentraliserad börs som EtherDelta. på vissa sätt är Bitcoin System det bästa av två världar.

Källa: https://www.frau-margarete.de/sv/bitcoin-system-omdoeme/

Även om den inte har det uttömmande urvalet som Bittrex, gör den det möjligt för nya användare att komma in i branschen med fiatvaluta. kraken är också tillgänglig i de flesta stora ekonomier runt om i världen. Detta kan inte sägas om en populär Bitcoin-börs som Bitfinex som inte tillåter amerikanska kunder. Du kan se hur Bitcoin System inte är allt för alla, men de täcker mark som i stort sett ingen annan börs täcker. Av denna anledning bör Bitcoin System förbli oumbärlig under överskådlig framtid, om de kan hantera några av de problem som vi kommer att tala om senare… Alternativa börser för kryptovalutor.

Hur man registrerar sig hos Bitcoin System

Det kan inte vara mycket enklare att registrera sig hos Bitcoin System-börsen. Allt du behöver göra är att skicka in ett nytt användarnamn och lösenord. När du har bekräftat e-postmeddelandet om registrering kan du använda hela webbplatsen, med vissa begränsningar. Om du vill sätta in USD eller EUR på ditt konto för att börja köpa Bitcoin måste du ge Bitcoin System lite mer information.

Att bli verifierad på Bitcoin System

Nivå 0: Du kan inte göra mycket annat än att titta runt på webbplatsen. Gå vidare till nivå 1, okej?

  • Nivå 1: Här krävs grundläggande personlig information som födelsedatum och telefonnummer. Du kan nu ta Bitcoin och altcoins som du har i andra plånböcker och flytta dem till dina Bitcoin System-plånböcker. Dessa kan nu bytas mot något av de digitala mynt som stöds på Bitcoin System. Du kan dock inte köpa Bitcoin med USD eller EUR.
  • Tier 2: Tier 2 kräver att du får din hemadress verifierad. Denna säkerhetsåtgärd hjälper Bitcoin System att hålla sig inom lagarna för olika internationella skattekoder och ger ytterligare säkerhet för webbplatsen. På denna nivå kan du sätta in upp till 2 000 dollar per dag, med högre uttagsgränser och månatliga insättningar/uttag.
  • Nivå 3; Okej, storspelare, är du redo för nivå 3? För att låsa upp den måste du skicka in ditt myndighets-ID och en bild av ditt ansikte tillsammans med några andra dokument. Dessa krav är ganska standard bland kryptobörser, och Bitcoin Systems långa historia av integritet borde lugna dig. I gengäld kommer du att kunna flytta mycket mer pengar, samt låsa upp marginalhandel.
  • Nivå 4: Detta är för rika människor och företag. Om du vill ha den här nivån av tillgång måste du prata direkt med Bitcoin Systems kundtjänst. (Låt oss veta hur det går, vi är nyfikna).
Scroll to Top