Bizar Bitcoin On-Chain-sammenhæng

Bizar Bitcoin On-Chain-sammenhæng med frygt og grådighed indeks

Frygt og grådighed er kun to vigtige følelser, der driver prishandlingen bag alle markeder, inklusive Bitcoin og andre kryptokurver.

En bizar sammenhæng er blevet opdaget i on-chain Bitcoin-netværksdata, der direkte matcher kryptokurrencymarkedets „frygt og grådighed“ -indeks. Her er hvorfor Bitcoin Lifestyle dette fund er så slående, og hvilken information investorer, handlende og analytikere kan hente ud fra dataene.

Bitcoin-opførsel: Frygt og grådighed vises i ikke-brugte transaktionsoutputs

Der er intet andet som Bitcoin og den måde, netværket og brugerbasen opfører sig på. Som et resultat er der udviklet visse værktøjer til at analysere kryptovalutanetværkets on-chain-metrics, herunder det samlede antal transaktioner, hvor mange penge der bruges og meget mere.
5 BTC + 300 gratis spins til nye spillere og 15 BTC + 35.000 gratis spins hver måned, kun hos mBitcasino. Spil nu!

Dataene indeholder også meget specifikke og specialiserede oplysninger, såsom ubrugt transaktionsoutput (UTXO).

Som et spekulativt aktiv opfører intet andet sig helt som Bitcoin. Skift i sentiment tager prisforanstaltninger til det ekstreme. Som et resultat er der udviklet værktøjer til at overvåge frygt eller grådighed på markedet.

Interessant nok har en kryptoanalytiker opdaget, at procentdelen af ​​UTXO’er i fortjeneste matcher frygt- og grådighedsindekset perfekt.

Hver top og trug i frygt- og grådighedsindekset tilpasser sig uhyggeligt godt med UTXO-data lagdelt over Bitcoin-prisdiagrammet. Og fordi dataene matcher så nøjagtigt, kan det potentielt være utroligt nyttigt til timing af toppe under det nuværende tyremarked.

UTXO’er giver spor til Bull-fortjeneste fra tidligere kryptocyklusser

Frygt- og grådighedsindekset blev lanceret i 2018, lige da bjørnemarkedet begyndte. Indekset blev født i bjørnemarkedet, og kun en håndfuld gange har nået det punkt med ægte grådighed.

Da Bitcoin nåede grådighed i 2019, fandt en skarp vending sted for at teste bunden igen. Siden da har Bitcoin krybt stadig højere på frygt- og grådighedsindekset.

Ved hjælp af UTXO-data, der matcher frygt- og grådighedsindekset så godt, efter at værktøjet blev lanceret, er der en mulighed for potentielt at forstå, hvordan frygt og grådighed spillede ud på de tidligere tyremarkeder.

I 2013 var der to store grådighedsdrevne impulser efterfulgt af et bjørnemarked. I 2017 løb tyremarkedet frit i næsten et helt år og efterlod bump efter bump på diagrammet.

I alt fem store bump vises i 2017 efter to trekantstoppe. I løbet af denne cyklus er der en tredje trekantformet top, men kun en bump indtil videre. Betyder dette, at Bitcoin kunne have så mange som fire yderligere bullish impulser tilbage, før toppen er inde?

Alt er muligt, men hvis frygt- og grådighedsindekset begynder at falde i de kommende dage og uger, kan det være et tegn på, at et nyt bjørnemarked er begyndt.

Dieser Beitrag wurde am von unter Allgemein veröffentlicht.